Som entreprenør i Børkop tilbyder vi at, hjælpe med jordarbejde i Vejle og Fredericia omegn. Har du brug for hjælp til at, foretage en udgravning til et fundament eller nedsivningsanlæg, eller skal du bruge vores hjælp til muldudlægning til din have? Vi står til rådighed og hjælper gerne med jordarbejde i alle størrelser og former.

Professionelt udført jordarbejde

Vi har gennem mange år i branchen dannet os en masse erfaringer og kompetencer indenfor faget. Derfor kan du regne med et resultat i høj kvalitet når du beder os om at påtage din opgave. Vores professionelle fremgang til ethvert projekt og stædige attitude om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af din løsning, sikre dig en løsning du kan være tilfreds med.

Nogle foretager selv jordarbejde, men da jord er et levende materiale anbefaler vi hjælp fra en professionel, især hvis du skal have foretaget en udgravning til et fundament.

Alle former for jordarbejde

Vi har samlet en oversigt af alle vores ydelser med hensyn til jordarbejde. Vi foretager følgende former for arbejde med jord:

  • Gravearbejde
  • Muldudlægning til haver
  • Terrænregulering
  • Skråninger
  • Udgravning til sandpuder, vejbygning osv.

Har du spørgsmål til os angående gravearbejde, muldudlægning eller andet er du velkommen til at kontakte os.

Erhvervs- og privatkunder

Entreprenør Rasmus Steffensen ApS tilbyder jordarbejde til både private og erhvervskunder. Om du har brug for vores hjælp på virksomhedens grund eller i dit private hjem gør ingen forskel for os. Vi påtager opgaver i alle størrelser. Ingen opgave er for stor og vi byder enhver udfordring velkommen.

Kontakt os i dag

Har du brug for vores hjælp til en udgravning eller andet, kan du kontakte os på telefon 61660977 for en uforpligtende samtale omkring din opgave. Passer det dig bedre at skrive til os, kan du benytte vores e-mail overgaardaps@gmail.com eller gør brug af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.