Etablering af nedsivningsanlæg i Børkop, Vejle og Fredericia

Hos Entreprenør Rasmus Steffensen ApS tilbyder vi etablering af nedsivningsanlæg i Børkop, Vejle og Fredericia omegn. En kloak er en nødvendighed for alle boligejere for at kunne rense spildevand. Men bor man i landområderne kan det ofte ikke betale sig med en offentlig tilslutning. Derfor vælger mange at få etableret et nedsivningsanlæg i stedet som også hjælper med rensning af spildevandet på en miljøvenlig måde, i modsætning til ældre løsninger som en septiktank.

Hvad er et nedsivningsanlæg?

I Danmark er vi gået væk fra septiktanke da det udledte for mange miljøskadelige stoffer i vores åer, søer og hav. Derfor er vi nu begyndt at bruge nedsivningsanlæg i stedet, hvilket er en meget mere miljøvenlig løsning. Et spildevandsanlæg består af følgende komponenter:

  • Bundfældningstank: Denne tank opsuger slam, snavs, skidt, og lignende fra det indkommende spildevand.
  • Pumpebrønd: Pumpebrønden pumper spildevandet videre til 2 fordelingsrør.
  • Fordelerrør: Samlet er der 2 fordelerrør på op til 20 meters længde med små huller der leder vandet ud i jorden. Vandet bliver så tilpas renset igennem jorden før det når grundvandet.

Anlægget graves typisk ned i jorden, men er grundvandet meget højt kan det være nødvendigt at etablere anlægget ovenpå jorden.

Regler og krav til anlægget

Miljøministeriet udgiver regler til kloakering og etablering af nedsivningsanlæg. Og kommunerne har hver især forskellige retningslinjer og rensekrav. Har du brug for vores hjælp til etablering af et nyt nedsivningsanlæg hjælper vi dig naturligvis også med vejledning eller rådgivning, skulle du have brug for det.

Få et uforpligtende tilbud på etablering af nedsivningsanlæg

Bor du i landområderne nær Børkop, Vejle eller Fredericia, og har du brug for at få etableret et nedsivningsanlæg? Så kontakt din lokale kloakmester hos Entreprenør Rasmus Steffensen ApS. Du kan ringe til os på telefon 61660977, eller skrive til os enten via vores kontaktformular eller e-mail overgaardaps@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud på en løsning der passer til dig.