Montering af rottespærre i Børkop, Vejle og Fredericia

Skal du have hjælp til montering af rottespærre i din kloak? Hos Entreprenør Rasmus Steffensen ApS er vi autoriserede kloakmestre og har stor erfaring med faget. Vi kan også foretage en TV-inspektion af dine rør hvis du allerede nu har en mistanke om rotter i dine rør. Skal du have monteret en rottespærre i Børkop, Vejle eller Fredericia omegn, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi påtager gerne opgaven og sikre dit hjem.

Rottespærre: Effektiv beskyttelse

Indtrængende rotter er et stigende problem i Danmark. Det er et problem der kan forårsage betydelige skader til dit kloaksystem og ydermere dit hjem. Rottespærren fungere på den måde at vi montere den på den del af kloakken der fører ind til dit hjem. På den måde bevæger rotterne sig videre i kloakken i stedet for at besøge dig.

Ifølge Byggereglementet 2018 (BR18) skal rotter hindres i at trænge ind i huse, den mest effektive måde at sikre dette på er ved brug af en rottespærre.

Nødvendigt med professionel hjælp

For at sikre et korrekt og ordentligt udført arbejde, skal arbejdet udføres af en autoriseret kloakmester med et rottespærremontør-certifikat. Hos Entreprenør Rasmus Steffensen ApS er vi både autoriseret kloakmestre med certifikat og vi har stor erfaring med at spærre rotter ud af bygninger.

Har du brug for en rottespærre?

Har du set tegn på rotter i dine rør eller i dit hjem? Selv hvis du ikke har, er en rottespærre en god investering der sikre dig i fremtiden. Så selvom du ikke er under angreb på nuværende tidspunkt, kan du vide dig sikker at dit hjem ikke er i fare. Få en monteret rottespærren og få ro på tilværelsen.

Kontakt os og hør nærmere

Har du brug for vores hjælp eller kunne du tænke dig at høre mere om rottespærrer eller andre ydelser vi tilbyder med hensyn til kloakarbejde? Så kontakt os i dag på telefon 6166 0977. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller vores e-mail overgaardaps@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.