Støbning af fundament i Børkop, Fredericia og Vejle

Har du brug for et nyt fundament til en ny garage eller måske er du endda ved at bygge nyt hus? Hos Entreprenør Rasmus Steffensen ApS kan vi hjælpe med støbning af fundament til bl.a. garager, parcelhuse, skure industrihaller m.m. Skal du bruge vores hjælp står vi altid klar til at hjælpe dig med at støbe et solidt fundament i Børkop samt Vejle og Fredericia omegn.

Forarbejde til støbningen af fundament

Før du lægger fundamentet, skal du have foretaget en udgravning. Afhængig af grunden og grundens forhold skal der foretages en udgravning på 90-120 cm så niveauet er en frostsikker dybde. Der kan i nogle tilfælde også være stærke rødder man skal tage sig af. Før fundamentet kan støbes, lægges der efter udgravningen et lag af grus og sand for at stabilisere fundamentet yderligere. Herefter lægger vi et kapillarbrydende lag for at lede fugten væk fra støbningen, og først her kan vi begynder at støbe fundamentet.

Professionel hjælp til støbning af fundament

Fundamentstøbning er noget mange udfører selv, men har du ikke erfaring med arbejdet anbefaler vi at du får en professionel fagmand til at hjælpe dig. Hellere betale for at få gjort arbejdet ordentligt end at lave det dårligt selv. Det er ikke risikoen værd. Hos Entreprenør Rasmus Steffensen ApS har vi stor erfaring med betonarbejde i form af bl.a. fundamentstøbning. Så har du brug for en entreprenør der ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Vi hjælper dig hellere end gerne med dit fundament, og har du nogle spørgsmål til os er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud på et betonfundament

Skal du have lagt et grundigt og solidt fundament i området nær Børkop, Vejle og Fredericia? Så kontakt os på telefon 61660977 eller skriv til os på e-mail overgaardaps@gmail.com. Så giver vi et uforpligtende tilbud på dit fundament.